Набір для фондю Bianco 600 мл Boska Holland
Фондю – швейцарське національне блюдо. Спочатку воно приготавливалось із суміші розтопленого сиру, вина і часнику на відкритому вогні в спеціальному посуді – какелоне (інша назва – фондюшниця). Зустрічаються такі різновиди фондю:
- сирні – розтоплена суміш декількох сортів сиру в вини;
- шоколадні – їжа змочується в расславленном шоколаді;
- м'ясні (рибні) – шматочки м'яса (риби) готуються в рослинній олії;
- м'ясні на бульонной основі – шматочки м'яса, що готуються в м'ясному бульйоні.
Важливо: до фондю доречно подавати хліб, перець, сіль. З напоїв краще підійдуть грог, бренді, чай, вино.
| Бренд | Boska |
| Країна виробник | Голандія |
| Матеріал | кераміка |
| Матеріал підставки | дерево |
| Об `єм | 600 мл |
| Призначення | для приготування сирного та шоколадного фондю |
| Колір | білий |
| Декорування | немає |
| Посудомийка | так |
| Комплектація | керамічна чаша, дерев'яна підставка, 4 виделки для фондю з нержавіючої сталі з дерев'яними ручками, свічка |
| Кількість персон | 4 |
| Тип поставки | набір |
| Коробка | подарункова від виробника |
| Гарантія | 10 років |



























